U bent hier

24 uur uitstel

2008-07-14 - In overleg met Marcel is de lange tocht van vandaag uitgesteld naar morgen. We hebben de locatie veranderd. Ik zwem voor het eerst in vele jaren weer in mijn woonplaats. De Vliet tussen de Kerkbrug en de Wijkerbrug is de locatie. De afstand tussen beide is precies 1000m. Dus kunnen we de strategie voor de IJsselmeeroversteek oefenen.

Vandaag bij Marcel op zijn kantoor aan de Newtonstraat geweest. Twee onderwerpen van gesprek: zijn toekomst als communicatie-trainer in zijn bedrijf Kompassie Training en Coaching en onze relatie als zwemmer-coach, i.e. de aanpak van de volgende stappen in het traject naar Het Kanaal. Interessant gesprek en het heeft weer wat zaken op een rijtje gezet. Marcel kan dat op een prettige en interactieve manier doen.

Die strategie is dat ik leer om voor de echt lange afstanden een rustiger start neem en dan langzaam opbouw. Waar heb ik dat eerder gezien? Een niet nader te noemen wereld-top-zwemster in training op hoogte in de Sierra Nevada of Flagstaff? Hmm. Dat model zint me wel. Morgen met 15 min/km starten en kijken of ik dat 5km volhou en dan naar 14.45 en naar 14.30. Nog sneller? Dat mag de tijd wijzen.